torstai 27. helmikuuta 2014

Cinderella, she's Cinderella


 selatkaa hitaasti!





















----------------------

aagh tää laatu. tajusin vasta äsken että nää kuvat olis näyttänyt paaaljon paremmilta, jos olisin vähentänyt kirkkautta ;___; kestäkää! 

mutta siis joo, toissapäivänä sain vinguttua/valitettua/ärsytettyä itselleni Huntlynnin <3 en kestä, kummatkin nuket on ihan mahtavia. jopa Hunter, vaikka poikanuket onkin 95% kamalia.
palellutin itteni aika täydellisesti tuolla ulkona, makasin lumen ja kaikkien inhottavien havunneulasten seassa :c sattuuuu

NYT TULEE K-18-MATERIAALIA!


oon kamala kun julkasen tälläsiä kulissien takana-kuvia :D eih.

ja koska Hunterin pitää saada yksi puukuva jossa se ei näytä stalkkerilta:



ja LUOJAN KIITOS me päästään sittenkin Tallinnaan, koska eilen illalla näytti uhkaavasti siltä että äidin jalka, jolle se onnistui tekemään jotain kun kaatui jäällä, ei kestäiskään ja pitäis perua koko matka ;___; illalla ne lähti käymään lääkärissä ja siellä sanottiin että sillä voi ihan hyvin lähteä jos kestää kävellä. JES koska haluan katsoa mitä Tallinnassa on, kuolen ilosta jos siellä on Cerise tai Cupid tai Blondie <3

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas jälleen kerran. Poset oli rakkautta. ♥
    Hihi, minä olin tänään siellä Jyväskylässä :D Ihan mahtava nukkevalikoima teillä siellä ! :3 Mitään ei tullut hankittua koska säästän rahaa mutta huh, pakko kehua valikoimaa.
    Äwwhh minäkin haluan Tallinnaan :( Blondieeee ;_; <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täällä on yllättävän hyvät valikoimat tällä hetkellä! mikä on hyvä ja huono juttu, koska rahanpuutteessa kauheat nukketsunamit ei oo kiva juttu D:

      cerise on mun ";_; <3", oon halunnut sen jo ties kuinka kauan. infoan tallinnan nukketilanteesta heti kun on mahdollista ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia<3

    Olitkos muuten tänää kirjastossa, koska näin siellä jonku ihan sun näkösen tytön? =D

    VastaaPoista